Tortillapizza med pepperoni

4 ingredienser
108 planlagt
Tortillapizza med pepperoni
Legg oppskrift
i handlelapp
Raskere pizza får du nesten ikke. Her er det bare å variere med fyll som du selv liker. Server med en enkel salat og du har en perfekt familiefavoritt i en travel hverdag.

Velg antall personer

1 voksne
0 barn

Ingredienser

1 stk
Tortillalefse
1 dl
Tomatsalsa
2 dl
Revet ost
1 pakke
Valgfri topping (som pepperoni, salami, chorizo, skinke, oliven eller grønnsaker)

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 250 grader varmluft med et stekebrett eller pizzastein i ovnen. La stå i minimum 15 minutter.

Trinn 2

Bre salsa på tortillalefsen og dryss på ost. Legg på den toppingen du liker best.

Trinn 3

Stek tortillapizzaen i ca. 10 min. til osten har smeltet og fått litt farge.

Trinn 4

Ha pizzaen over på en fjøl og del opp. Dryss over litt olivenolje og flaksalt og server med en gang.

Tips

Pølser som chorizo, fennikelsalami og pepperoni passer perfekt. Serranoskinke er også en vinner.

Tynne skiver av rødløk, squash, fennikel og aubergine er gode valg av grønnsaker. Tomat er også en klassiker.

Bruk den osten du liker: mozzarella, jarlsberg eller til og med fetaost.

Du kan også bytte ut salsa med crème fraîche for en hvit pizza. Da kan du gjerne blande inn litt revet sitronskall, olivenolje og revet hvitløk.