Tortillalefser med meatish deig, tomater og oliven

Tidsbruk 15 minutter
10 ingredienser
327 planlagt
Tortillalefser med meatish deig, tomater og oliven
Legg oppskrift
i handlelapp
Fyll tortillalefsene med en greskinspirert blanding av ost, oliven, tomater – og meatish!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Innhold torillalefser

0,5 glass
Sorte oliven

100 g
Apetina Mild
1 kurv
Tomater
1 stk
Rødløk
1 pakke
Ruccula

1 stk
Tortillalefser

Meatishdeig

1 pakke
Meatishdeig
1 ss
Solsikkeolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Grovhakk sorte oliven, og skjær rødløk og tomater i skiver. Rens og skyld ruccula.

Trinn 2

Stek meatishdeig i litt solsikkeolje i stekepanna. Tilsett oliven. Smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Varm tortillalefser i ovnen etter anvisning på pakken.

Trinn 4

Fyll lefser med meatishdeig, tomater, ruccula, rødløk og smuldret ost.

Meatish, kvernet deig original

Meatish, kvernet deig original

REMA 1000