Tortelloni med soltørkede tomater og mozzarella

Tidsbruk 15 minutter
6 ingredienser
283 planlagt
Tortelloni med soltørkede tomater og mozzarella
Legg oppskrift
i handlelapp
Fersk tortelloni! Denne pastaklassikeren minner om tortellini, men er større og fylt med soltørkede tomater og mozzarella.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Sundried tomato and Mozzarella tortelloni
200 g
Bladspinat
1 stk
Løk, 4-pk
4 fedd
Hvitløk
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano
4 ss
Smør normalsaltet, Tine

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Vask spinaten. Fres finhakket løk og hvitløk blankt i smør og ha i spinat. La spinaten så vidt falle sammen. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Kok tortelloni som anvist på pakken. Sil av vannet, vend pastaen inn i spinatsmøret og server med revet parmesan.