Tortelloni med ricotta og spinat

Tidsbruk 15 minutter
6 ingredienser
271 planlagt
Tortelloni med ricotta og spinat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fersk tortelloni! Denne pastaklassikeren minner om tortellini, men er større og fylt med spinat og ricotta. Ricotta lages av myse og var opprinnelig et biprodukt fra mozzarella-produksjonen

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Ricotta and spinach tortellini, 250 g, pris pr pk
1 boks
Passata tomater, 500 g, Giaguaro
3 ss
Basilikum
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano
1 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok tortelloni som anvist på pakningen. Fres finhakket hvitløk i litt olivenolje.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i Passata tomatene og kok raskt opp. Smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Bland den ferdigkokte tortellonien med sausen og server med revet parmesan og raust med hakket frisk basilikum.