Torsketacos

Tidsbruk 25 minutter
13 ingredienser
98 planlagt
Torsketacos
Legg oppskrift
i handlelapp
Syrlig, saftig og spicy – fiskesnacks på aller høyeste nivå!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Torskeloin

500 g
Torskeloin
1 klype
Kajennepepper
1 stk
Lime, skall og saft
0,5 ts
Salt
0,5 ts
Pepper
1 ss
Olivenolje

Tortillas

4 stk
Hvetetortillas

Avokadoblanding

1 stk
Avokado
1 stk
Rødløk 4-pk
1 stk
Tomat
4 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 ts
Tabasco

Slik gjør du

Trinn 1

Sett stekeovnen på 180 °C. Krydre fisken med salt, pepper og kajennepepper og ha over finrevet limeskall. Drypp over 1 ss olivenolje og bak fisken i 7-10 minutter.

Trinn 2

Varm tortillas i ovnen. Kutt avokado, rødløk og tomat i biter og bland sammen med saften av halvparten av lime og olivenolje. Tilsett salt og smak til med tabasco.

Trinn 3

Når fisken er ferdig, presser du litt på fiskestykket så det flaker seg.

Trinn 4

Fordel avokadoblandingen på 4 tortillas og topp med flaket fisk. Rull sammen og server.

Serveringsforslag

Tilsett gjerne hakket koriander i avokadoblandingen.