Torskeloin med ratatouille og småpoteter

5 ingredienser
748 planlagt
Torskeloin med ratatouille og småpoteter
Legg oppskrift
i handlelapp
Når du ovnsbaker torsken får den en spesielt god og myk tekstur. Serverer du med ferdig ratatouille, er hele retten ferdig på en halvtime.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Poteter, løsvekt
700 g
Fersk torskeloin
1 pakke
Ferdig ratatouille
10 stk
Sorte oliven
2 ss
Hakket frisk oregano, eller timian

Slik gjør du

Trinn 1

Kok eller stek potetene.

Trinn 2

Kutt torskeloin i serveringsstykker. Hell ratatouillen i en ildfast form. Legg torskestykkene på toppen. Tilsett gjerne noen sorte oliven og hakket oregano eller timian. Sett det i stekeovnen på 180˚C til torsken er ferdig og ratatouillen er varm, 12-15 minutter.

Trinn 3

Server med kokte eller stekte poteter.

Lag ratatouille fra bunnen av!
Lag ratatouille fra bunnen av!