Torskeloin med penne og rotgrønnsaker

Tidsbruk 45 minutter
10 ingredienser
377 planlagt
Torskeloin med penne og rotgrønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Rotfrukter er fargerike, søte og sunne. Når vi baker dem i ovnen blir de enda bedre.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Grønnsaker

2 stk
Rødbeter
2 stk
Gulrøtter
0,3 stk
Kålrot
4 fedd
Hele hvitløksfedd med skall
1 ts
Tørket rosmarin
2 ss
Olivenolje

Torsk

500 g
Torskeloin
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Pasta

250 g
Penne fullkorn

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 210°C. Vask og skrell alle grønnsakene og skjær dem i like store biter. Ha grønnsakene i en langpanne sammen med hele hvitløksfedd og rosmarin. Hell over oljen og bland godt.

Trinn 2

Sett rotgrønnsakene i ovnen. Vend litt om på dem av og til underveis. Etter ca. 30 minutter legger du fiskestykkene i langpannen sammen med grønnsakene. Ha på salt og pepper og stek i ca. 10 minutter til fisken flaker seg når du trykker på den med en gaffel.

Trinn 3

Mens grønnsakene står i ovnen, kok penne etter anvisning på pakken og server ved siden av.

Barn kan

La gjerne barna hjelpe til å skrelle grønnsakene. De vil også like å helle olje over grønnsakene og blande dem med hendene.