Torskeloin med paprikamiks

Tidsbruk 35 minutter
9 ingredienser
42 planlagt
Torskeloin med paprikamiks
Legg oppskrift
i handlelapp
Paprika får en deilig sødme når den stekes på svak varme. Servert sammen med torskeloin blir dette en rett som kan minne om bacalao.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pasta

400 g
Fullkorn pastaskruer

Paprikamiks

2 stk
Røde paprika
2 stk
Løk
2 dl
Grønnsaksbuljong
1 stk
Lime
4 ss
Olivenolje

Torsk

460 g
Torskeloin
1 klype
Salt
1 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta al dente.

Trinn 2

Skjær paprika og løk i strimler. Stek det i olivenolje på svak varme i ca. 25 minutter. Spe med buljong underveis til ønsket konsistens. Smak til med presset lime.

Trinn 3

Ha salt på torsken. Stek den i varm panne med litt olje, ca. 2 minutter på hver side.

Trinn 4

Server torsken med paprikamiksen og fullkornspasta.

Serveringsforslag

Server gjerne med hakket kruspersille.