Torskeloin med paprikamiks og persille

Tidsbruk 35 minutter
10 ingredienser
182 planlagt
Torskeloin med paprikamiks og persille
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
”Loin” er fiskens renskårede, benfrie ryggfilet. Denne middagen lages med pasta og gode grønnsaker, men det er den smaksrike, pannestekte torsken som spiller førstefiolin.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Torskeloin 500 g frossen Godehav
500 g
Fusilli fullkorn Barilla
1 stk
Rød paprika
1 stk
Grønn paprika
2 stk
Løk
1 potte
Kruspersille, liten
4 ss
Olivenolje REMA 1000
4 fedd
Hvitløk
2 ss
Balsamicoeddik
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skjær paprika og løk i strimler og finhakk hvitløken. Stek det i olivenolje på svak varme i ca. 20 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Spe med litt vann underveis til ønsket konsistens. Smak til med balsamicoeddik, salt og kajennepepper.

Trinn 3

Trinn 3

Kok pasta al dente og vend den inn i paprikamiksen.

Trinn 4

Trinn 4

Ha salt og pepper på torsken. Stek den i varm panne med litt olje, ca. 2 minutter på hver side. Serveres med hakket persille.