Torskeloin med ertepuré, gulrøtter og skalldyrsaus

6 ingredienser
429 planlagt
Torskeloin med ertepuré, gulrøtter og skalldyrsaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Torsk på den klassiske måten!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

700 g
Fersk torskeloin
600 g
Poteter, løsvekt
4 stk
Gulrøtter
1 pakke
Ferdig ertepuré
1 pose
Skalldyrsaus
2 ss
Hakket dill

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt torskeloin i serveringsstykker. La torsken trekke i saltet vann til den flaker seg fint, 8-10 minutter.

Trinn 2

Kok poteter og gulrøtter.

Trinn 3

Varm opp ertepuré og skalldyrsaus etter anvisning på pakken og server med hakket dill.

Lag tilbehøret fra bunnen av!
Lag tilbehøret fra bunnen av!