Torskekaker med gulrotsalat og gressløksmør

Tidsbruk 25 minutter
9 ingredienser
160 planlagt
Torskekaker med gulrotsalat og gressløksmør
Legg oppskrift
i handlelapp
Saken er smør! Denne middagen gjør handlelappen kort – gressløksmør som smakssetter gjør fiskekakene til saftige suksesser.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Server med

0,5 stk
Sitron i båter

Fiskekaker

480 g
Fiskekaker av fersk torskefilet

Gressløksmør

1 stk
Løk
1 ss
Finhakket gressløk
1 klype
Pepper
50 g
Smør

Gulrotsalat

3 stk
Gulrot
0,5 stk
Sitron

Poteter

500 g
Nypoteter

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene. Sett ovnen på 175°C og varm fiskekaker i en ildfast form i ovnen til de er gjennomvarme, ca. 15 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Gulrotsalat: Gulrøttene høvles og blandes med sitronsaft.

Trinn 3

Trinn 3

Gressløksmør: Finhakk løk og stek til lett gyllent i smør. Tilsett finhakket gressløk og smak til med nykvernet pepper.

Trinn 4

Server torskekaker med gulrotsalat, gressløksmør og kokte poteter.