Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Torskefilet med tomatsaus fusilli

Tidsbruk 15 minutter
4 ingredienser
1498 planlagt
Torskefilet med tomatsaus fusilli
Legg oppskrift
i handlelapp
En enkel og god fiskemiddag med italienske smaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Torskefilet med tomatsaus og fusilli

1 stk
Torskefilet
1 pose
Pastasaus
300 g
Fusilli

Torskefilet med tomatsaus og fusilli

1 pose
Fersk grønnsaksmiks

Slik gjør du

Trinn 1

Kok 300 g fusilli som anvist på pakken.

Trinn 2

Stek torsken i olje i 5-6 minutter til fisken er nesten gjennomstekt.

Trinn 3

Snu fiskestykkene forsiktig og stek dem videre i ca. ett minutt til. Ta ut fisken når den er ferdigstekt – når den så vidt begynner å flake seg.

Trinn 4

Ha grønnsaksblandingen i stekepanne med varm olje og stek på høy varme i 3-6 minutter. Tilsett pastasausen og la det trekke i et par minutter. Server sammen med torsken.