Torskefilet med tomatsaus fusilli

Tidsbruk 15 minutter
4 ingredienser
4923 planlagt
Torskefilet med tomatsaus fusilli
Legg oppskrift
i handlelapp
En enkel og god fiskemiddag med italienske smaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Torskefilet med tomatsaus og fusilli

1 stk
Torskefilet
1 pose
Pastasaus
300 g
Fusilli

Torskefilet med tomatsaus og fusilli

1 pose
Fersk grønnsaksmiks

Slik gjør du

Trinn 1

Kok 300 g fusilli som anvist på pakken.

Trinn 2

Stek torsken i olje i 5-6 minutter til fisken er nesten gjennomstekt.

Trinn 3

Snu fiskestykkene forsiktig og stek dem videre i ca. ett minutt til. Ta ut fisken når den er ferdigstekt – når den så vidt begynner å flake seg.

Trinn 4

Ha grønnsaksblandingen i stekepanne med varm olje og stek på høy varme i 3-6 minutter. Tilsett pastasausen og la det trekke i et par minutter. Server sammen med torsken.