Torsk Pang Gang

Tidsbruk 20 minutter
7 ingredienser
497 planlagt
Torsk Pang Gang
Legg oppskrift
i handlelapp
En god og enkel fiskewok med smaken av Pang Gang.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Torskefilet
1 pose
Wok Mix
1 pose
Woksaus Pang Gang
3 dl
Jasminris
3 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Krydre fisken med salt og pepper og stek den gyllen i en varm panne med litt olje – et par-tre minutter på hver side. Løft ut fisken.

Trinn 2

Rørestek grønnsakene i litt olje på sterk varme i 2-3 minutter.

Trinn 3

Vend inn sausen, legg fiskestykkene på toppen og varm opp.

Trinn 4

Server med kokt ris.