Torsk naturell med råkost og sandefjordsaus

Tidsbruk 20 minutter
6 ingredienser
1810 planlagt
Torsk naturell med råkost og sandefjordsaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Alle fiskemiddagers mor – ferdig på 1-2-3!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Torsk Naturell
1 pose
Råkostsalat
1 pose
Sandefjordsaus
3 dl
Middagsris
1 l
Vann
1 ss
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Kok opp salt vann. Ha i fisken, kok opp og la det trekke i 5-6 minutter.

Trinn 3

Skyll posen med saus i varmt vann. Klipp opp og varm forsiktig i en gryte.

Trinn 4

Surr grønnsakene i olje i en panne i 1-2 minutter på høy varme.

Tips

Det blir ekstra godt hvis du steker noen baconbiter sammen med grønnsakene.