Torsk naturell med råkost og hollandaise

Tidsbruk 20 minutter
6 ingredienser
2409 planlagt
Torsk naturell med råkost og hollandaise
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne smaksrike fiskemiddagen lager du på 20 minutter!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Torskefilet lettsaltet
1 pose
Råkostsalat
1 pose
Hollandaise
3 dl
Middagsris
1 ss
Smør
4 dl
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Ha fisk, halvparten av råkostsalaten, smør og vann i en liten gryte. Sett på lokk og kok opp. La det småkoke i 5-6 minutter, til fisken flaker seg fint. Hell av vannet.

Trinn 3

Skyll posen med saus i varmt vann. Klipp opp og varm forsiktig i en gryte.

Tips

Bland gjerne de rå grønnsakene med litt olje, friske urter og sitronsaft.