Torsk med spinat- og tomatsaus og stuede poteter

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
274 planlagt
Torsk med spinat- og tomatsaus og stuede poteter
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Navnet på retten forteller det meste – en herlig, fyldig smaksmiks toppet med pannestekt torsk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Torskeloin 500 g frossen Godehav
1 pose
Spinat, vasket og klar Bama
2 dl
Lettmelk Tine
3 stk
Tomat
1 stk
Løk
500 g
Poteter
2 ss
Smør
1 ts
Maizena Majsstivelse
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken på forhånd. Kok skrelte poteter kuttet i terninger møre. Sil av vannet. Kok opp melk og smør, rør ut maizena i litt vann og rør det inn i sausen til kremaktig konsistens. Tilsett potetene og smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Fres hakket løk og hvitløk i olje og ha i grovhakkede tomater. La det koke litt inn.

Trinn 3

Trinn 3

Vend inn spinaten rett før servering. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Krydre torskefiletene med salt og pepper. Stek dem i olje i ca. 2-3 min på hver side. Server fisken med spinat- og tomatsaus og stuede poteter.