Torsk med parmaskinke og kikerter

Tidsbruk 15 minutter
9 ingredienser
558 planlagt
Torsk med parmaskinke og kikerter
Legg oppskrift
i handlelapp
Et herlig eksempel på at virkelig gode middager kan lages raskt og enkelt. Den salte parmaskinken omfavner torskefiletene og tar dem til nye høyder!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Torskeloin 500 g frossen Godehav
70 g
Parmaskinke
1 stk
Løk
1 stk
Kikerter økologiske
1 pose
Bladspinat
1 stk
Sitron
3 ss
Olivenolje REMA 1000
4 fedd
Hvitløk
3 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Rull parmaskinke rundt fiskestykkene og stek dem i pannen med litt olje. Ca. 2 minutter på hver side.

Trinn 2

Trinn 2

Fres finhakket løk og hvitløk i 1/3 av smøret. Ha i kikerter og tilsett resten av smøret, stek videre i ca. 1 minutt.

Trinn 3

Trinn 3

Vend inn vasket spinat. Smak til med salt, pepper og presset sitron.

Serveringsforslag

Litt revet parmesan på toppen smaker godt!