Torsk med kokosmelk

Tidsbruk 20 minutter
13 ingredienser
3323 planlagt
Torsk med kokosmelk
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
En thailandskinspirert torskerett hvor den milde kokosmelken blir tilført et sting av rød chili.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Topp med

2 ss
Hakket frisk koriander

Smak til med

1 stk
Lime
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Torsk

2 pakke
Torskeloin

Grønnsaksblanding

1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
1 stk
Rød chili
1 boks
Kokosmelk
1 pakke
Aspargesbønner
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje

Ris

3 dl
Jasminris

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris etter anvisningen på pakken. Mens risen koker: Kutt paprika og løk i terninger, finhakk chili og hvitløk.

Trinn 2

Trinn 2

Stek paprika, løk, chili og hvitløk i litt olivenolje.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett kokosmelk og aspargesbønner i grønnsaksblandingen og la det småkoke i et par minutter.

Trinn 4

Trinn 4

Skjær torsken i biter og ha i gryten. La trekke til fisken er klar og bønnene er møre, ca. 8 minutter. Smak til med salt, pepper og presset lime. Dryss over hakket koriander. Server med jasminris.