Torsk med grillede grønnsaker

Tidsbruk 30 minutter
12 ingredienser
86 planlagt
Torsk med grillede grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Norsk torsk med middelhavsinspirert tilbehør som grilled grønnsaker, sitron og persille.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Poteter

500 g
Nypoteter

Grønnsaker

1 stk
Rødløk 4-pk
2 stk
Gulrøtter
1 stk
Squash
0,5 stk
Sitron, saften
2 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje
1 klype
Salt

Torskeloin

500 g
Villfanget torskeloin
2 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Server med

0,5 stk
Sitron

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 200°C. Kok potetene såvidt møre.

Trinn 2

Skjær rødløk, gulrøtter og squash i skiver og legg i en ildfast form. Press over sitronsaft og tilsett olivenolje, finhakket hvitløk og salt. Bland godt og stek i ovnen i 10 minutter.

Trinn 3

Del de kokte potetene i båter.

Trinn 4

Gni torskeloinen inn med salt og pepper. Legg fiskestykkene på toppen av grønnsakene og potetbåtene langs kanten og stek ytterligere i 10-15 minutter til fisken er fast.

Trinn 5

Server med sitronbåter.