Torsk med blomkålris, Wok miks og saus med sopp og soya

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
1542 planlagt
Torsk med blomkålris, Wok miks og saus med sopp og soya
Legg oppskrift
i handlelapp
Enkel, sunn og god wok-rett med torsk og nyheten blomkålris. Tilbered sammen med en ferdig oppkuttet Wok miks og en nydelig saus med sopp og soya, og du får en velsmakende og sunn middagsrett som alle liker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Hovedrett

400 g
Torsk
1 pose
Blomkålris
1 pose
Wok miks (ferdig oppkuttet)
2 ss
Persille (finhakket)
2 ss
Nøytral olje
0.5 ts
Salt
0.5 ts
Pepper

Saus

4 ss
Soyasaus
4 stk
Champignon
1 stk
Creme Fraiche

Slik gjør du

Trinn 1

Del torsken i store terninger og skjær soppen i tynne skiver.

Trinn 2

Stek sopp i en panne med olje til soppen er gyllen. Hell på soyasaus og tilsett Crème Fraîche.

Trinn 3

Legg terninger av torsk i sausen. Smak til med salt og pepper. Sett temperaturen til medium og la putre i ca fem minutter til fisken er gjennomkokt. Dryss over persille. Stek wok miksen i litt olje og ha på toppen av fisken

Trinn 4

Tilbered blomkålrisen som anvist på pakken. Server til fisken.