Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Torsk i spinatkrem

Tidsbruk 30 minutter
14 ingredienser
85 planlagt
Torsk i spinatkrem
Klikk og dra
til kalenderen
Spinat er supersunt, men først og fremst er det en smaksrik grønnsak som godt kan få større plass på menyen. Perfekt i salaten, eller som her – til ovnsbakt torsk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fusilli

0,5 pakke
Fullkorn fusilli

Spinatkrem

1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Tomat
450 g
Fryst spinat
1 terning
Grønnsaksbuljong
1 klype
Revet muskanøtt
1 ss
Olivenolje
1 klype
Nykvernet pepper
3,5 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)

Torskeloin

500 g
Torskeloin
0,5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Egg

2 stk
Egg

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180 °C. Kok pastaen som anvist på pakken.

Trinn 2

Trinn 2

Finhakk løk, hvitløk og tomat og fres dette sammen i olje. Ha i spinaten og stek til alt er gjennomvarmt. Ha i buljong og kjør i blender eller med stavmikser til du får en fin, grønn konsistens. Tilsett raspet muskatnøtt og litt nykvernet pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Fisken krydres med salt og pepper og bakes i ovnen i ca. 10 minutter.

Trinn 4

Kok eggene, del i båter og fordel dem i spinatkremen sammen med fisk i biter og kokt pasta.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender