Torsk i form

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
1086 planlagt
Torsk i form
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Torsk i toppform! Tomatsaus er minst like godt til fisk som til pasta, og torsken er i sitt ess i denne enkle, ovnsbakte familiefavoritten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Torskeloin 500 g frossen Godehav
1 stk
Løk
1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
1 pose
Erter REMA 1000
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
500 g
Poteter
2 fedd
Hvitløk
4 ss
Olivenolje REMA 1000
0,5 ts
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok poteter. Kutt løken i strimler og hvitløksfedd i skiver.

Trinn 2

Trinn 2

Fres sammen med olivenoljen og ha i hakkede tomater og 2 dl vann per boks med tomater. Kok opp og smak til med sukker, salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Vend inn erter og aspargesbønner i tomatsausen og fordel dette over fisken (den må være tint) som legges i en smurt ildfast form.

Trinn 4

Trinn 4

Bak i forvarmet ovn ved 180°C i ca 10-15 min. Server med kokte poteter.