Torsk escabeche

Tidsbruk 40 minutter
7 ingredienser
63 planlagt
Torsk escabeche
Legg oppskrift
i handlelapp
I Mexico og Mellom-Amerika er escabeche en populær matrett, men du finner varianter av dette deilige måltidet mange andre steder også, både i Europa og Asia.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Torskeloin 500 g frossen Godehav
1 stk
Lime
2 ss
Jalapeños Old El Paso
1 stk
Løk
1 pose
Babyspinat 65 g
2 ss
Smør
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Tin torsken. Ha torskestykkene i en bolle og hell limesaft over. La det marinere i 15 minutter.

Trinn 2

Varm en stekepanne med litt smør og ha i fisk, jalapeños, løk i skiver og finhakket hvitløksfedd og la løken bli blank. Legg i spinaten, dryss på salt og pepper og legg på lokk i et par minutter til fisken er ferdig og spinaten har sunket sammen. Smak til med salt.

Serveringsforslag

Du kan gjerne bruke fersk chili istedenfor jalapeños og frossen spinat istedenfor fersk.