Tomatsuppe med eggerøre

Tidsbruk 40 minutter
9 ingredienser
798 planlagt
Tomatsuppe med eggerøre
Legg oppskrift
i handlelapp
Lager du tomatsuppen fra bunn av som her, får du en fyldigere suppe med mer smak. Eggerøre stekt med løk, salt og pepper passer ekstra godt til.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 boks
Hakkede tomater REMA 1000
2 stk
Løk
2 ss
Tomatpuré REMA 1000
3 stk
Egg Solvinge
2 stk
Tomat
9 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje REMA 1000
5 dl
Grønnsaksbuljong
1 ts
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Bakt tomat: Tomatene deles i to på tvers og legges på smurt bakepapir. Fordel hele hvitløksfedd (ca 8/9 av hvitløken) over tomatene og drypp over litt olivenolje. Dryss på salt og pepper. Bak i ovn ved 170°C i ca 30 min.

Trinn 2

Trinn 2

Finhakk løk og resten av hvitløken. Fres halvparten av løken og hvitløken blank i olivenolje. Ha så i tomatpuré og fres det litt sammen med løken.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i hakkede tomater og kok opp med buljongen. La koke i ca. 15-20 minutter. Smak til med salt og rund av med litt sukker.

Trinn 4

Trinn 4

Eggerøre: Visp sammen egg, finhakket løk (ca halvparten av resterende løk), litt vann, salt og pepper.

Trinn 5

Trinn 5

Stek med litt olivenolje til du får en fin og løs eggerøre.