Tokyo Wings

20 ingredienser
496 planlagt
Tokyo Wings
Legg oppskrift
i handlelapp
Glaserte vingeklubber med crunchy ramen salad.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

1 pakke
Vingeklubber av kylling

Japansk BBQ-glasur

1 dl
Soyasaus
1 ss
Real tomato ketchup
2 ss
Tettpakket brunt sukker
2 ss
Honning
4 dråpe
Sesamolje
2 fedd
Presset hvitløk
1 ss
Finhakket rød chili
1 ts
Revet ingefær
1 stk
Lime

Crunchy Ramen Salad

0,5 stk
Nykål
1 stk
Gulrot
2 stang
Vårløk
1 pakke
Ramen-nudler
1 dl
Mandler
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Dressing til Crunchy Ramen Salad

1 dl
Solsikkeolje
3 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Japansk BBQ-glasur: Bland sammen alle ingrediensene.

Trinn 2

Legg vingeklubbene på en stekeplate og pensle dem med glasuren. Stek dem på 200 °C i 6-8 minutter. Pensle en gang til før servering. Server resten av glasuren som dipp.

Trinn 3

Crunchy Ramen Salad: Visp sammen ingrediensene til dressingen i en liten bolle. Bland sammen finsnittet kål, revet gulrot, finhakket vårløk, lett knuste nudler og skivede mandler i en bolle. Hell over dressingen, og rør forsiktig sammen. Smak til med salt og nykvernet pepper.