Toast med reke- og eplesalat

Tidsbruk 15 minutter
11 ingredienser
105 planlagt
Toast med reke- og eplesalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Sprø toast med en syrlig smak fra havet. Server som forrett eller som en del av julelunsjen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Reke- og eplesalat

200 g
Pillede reker
0.5 dl
Hakket rødløk
1 stk
Eple
0.5 dl
Majones
2 ss
Rømme eller creme fraiche
2 ts
Sitronsaft
0.3 ts
Hvit knust pepper
0.5 dl
Hakket dill

---

4 skive
Loff til toast

4 stk
Salatblad til pynt

4 ss
Lodderogn eller annen kaviar

Slik gjør du

Trinn 1

Sil kraften godt av rekene hvis de har vært i lake. Grovhakk rekene og ha i en bolle. Ha i hakket rødløk, hakket eple, majones, creme fraiche, sitronsaft, hakket dill og kvernet hvit pepper. Bland godt.

Trinn 2

Toast loffskivene i brødristeren eller i en varm, tørr stekepanne.

Trinn 3

Legg på pene salatblad, og et godt lag med rekesalat. Pynt med en stor skje lodderogn eller annen kaviar og litt dill.

TIPS

Lag rekesalaten dagen før, så har du bedre tid til andre forberedelser dersom du venter gjester.