The Hangover hamburger

16 ingredienser
336 planlagt
The Hangover hamburger
Legg oppskrift
i handlelapp
En mettende og saftig burger som gir deg akkurat det du trenger etter en sen kveld på byen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Burger

1 pose
Gourmet hamburgerbrød
0,5 fl
Barbecuesaus
2 pakke
Cheeseburger
100 g
Champignon
2 stk
Løk
1 stk
Rød chili
4 ts
Sennep

Pimiento & Cheddar Cheese dip

150 g
Cheddar
4 ss
Majones
100 g
Philadelphia-ost, romtemperert
1 stk
Liten sjalottløk
0,5 ts
Rødvinseddik
3 dråpe
Tabasco
2 ss
Pimiento (grillet rød paprika på glass)
1 klype
Nykvernet pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.

Trinn 2

Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden.

Trinn 3

Slik steker du sopp: Varm stekepannen før du legger i soppen. Ikke rør rundt i pannen, la soppen få ligge i fred i et par minutter før du rister lett på pannen. Stek soppen til den har væsket seg ferdig og blitt tørr igjen. Rist så på pannen og tilsett smør. Vend soppen i smøret og stek til den er gyllen. Krydre med salt og nykvernet pepper.

Trinn 4

Pimiento & Cheddar Cheese dip: Ha alle ingredienser utenom pimiento, salt og pepper i en food processor og kjør det til en jevn masse. Rør i finhakket pimiento for hånd, og la blandingen stå i noen minutter før du smaker til med salt og pepper og evt. mer rødvinseddik og tabasco.

Trinn 5

Løk og chili: Kutt løken i skiver og stek dem på sterk varme så de får fin farge. Skjær chili i tynne ringer (ha på så mange du tør på burgeren).

Trinn 6

Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 7

Montér burger med valgt tilbehør.

Fries og aioli

Husk også å planlegg "Fries og aioli". Se under!