The Crunch hamburger

7 ingredienser
221 planlagt
The Crunch hamburger
Legg oppskrift
i handlelapp
Burgeren for deg som liker at det knaser! Med rødløk, sprøløk, potetgull og chipotle chili majo.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pose
Gorumet hamburgerbrød
1 boks
Chipotle Chili Mayo
1 pakke
Hjertesalat
2 pakke
Cheeseburger
2 stk
Rødløk i skiver
0,5 pose
Sprøstekt løk
0,5 pose
Potetgull, salt

Slik gjør du

Trinn 1

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.

Trinn 2

Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden.

Trinn 3

Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 4

Montér burger med valgt tilbehør.

Prøv hjemmelaget chipotle!

Løkringer

Husk også å planlegg "Løkringer". Se under!