Thai-spaghetti

Tidsbruk 25 minutter
11 ingredienser
311 planlagt
Thai-spaghetti
Legg oppskrift
i handlelapp
Dagens dobbel! Her får du fusion fast food fra to av våre favorittkjøkken. Flyturen fra Roma til Bangkok tar drøye 11 timer – her blander du noe av det beste fra begge på bare 25 minutter.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Grønnsaker

1 stk
Grønn paprika
2 stk
Gulrøtter
4 fedd
Hvitløk
1 stk
Rødløk

Kyllingkjøttdeig

400 g
Kyllingkjøttdeig
1 stk
Lime
1 boks
Kokosmelk, klassisk
1 klype
Salt
2 ss
Olje

Spaghetti

400 g
Spaghetti

Topp med

1 neve
Koriander

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok spaghetti som anvist på pakken. Kutt rødløk og grønn paprika i strimler og gulrøtter i skiver. Finhakk hvitløk. Brun kjøttdeig i en stor panne med olje og hvitløk. Ha så i gulrot, paprika og til slutt rødløk. Ha i kokosmelken og kok opp.

Trinn 2

Trinn 2

Smak til med salt og limesaft.

Trinn 3

Fordel spaghetti på tallerkener og topp med kjøttsausen. Dryss over hakket koriander.

Serveringsforslag

Ønsker du en sterkere rett kan du tilsette finhakket rød chili i kjøttdeigen.