Hopp til innhold

Thai red curry med fisk

4.3 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
930 planlagt
Thai red curry med fisk
Legg oppskrift
i handlelapp
Thai red curry med fisk lager seg selv, og er perfekt på travle hverdager. Velg mellom laks, ørret eller hvilken som helst hvit fisk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1
Rød currysaus
800 g
Torskeloin, skinn- og benfri
1 pose
Spinat
3 stk
Store tomater
4 dl
Ris
1 stk
Løk
1 neve
Fersk koriander
1 stk
Lime, i båter

Slik gjør du

Trinn 1

Varm ovnen på 180 grader. Legg tomatskiver utover i en ildfast form. Strø over løkskiver og spinat. Plasser fiskestykkene på toppen. Fordel den røde currysausen over fisken.

Trinn 2

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 3

Sett formen i ovnen. La stå i cirka 20 minutter til fisken er gjennomstekt. Strø over koriander og server med ris og limebåter.