Thai-pølser med chilipotetstappe

Tidsbruk 40 minutter
9 ingredienser
113 planlagt
Thai-pølser med chilipotetstappe
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Lyst på litt av hvert? Her er en rett som samler smaker fra både Sørøst-Asia og mer hjemlige trakter. Litt spicy og lekkert dandert med små, smørstekte gulrøtter.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Thai-pølser Finsbråten
600 g
Poteter
1 stk
Rød chili
1 stk
Løk
1 pose
Minigulrøtter REMA 1000
0,5 stk
Sitron
2 ss
Kruspersille, liten
4 ss
Smør
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene møre. Mos dem, tilsett smør og finhakket chili etter smak. Spe med litt vann til ønsket konsistens og smak til med salt.

Trinn 2

Trinn 2

Snitt og stek pølsene sprø i litt olje. Strimle løken og fres den i smør sammen med gulrøttene. Smak til med sitron, salt og grovhakket persille. Server pølsene med chilipotetstappen og topp med grønnsaksblandingen.

Serveringsforslag

Prøv kokosmelk og lime i potetstappen i stedet for smør.