Thai Chicken

Tidsbruk 25 minutter
15 ingredienser
2801 planlagt
Thai Chicken
Legg oppskrift
i handlelapp
Same same but different! Lager du denne retten, kan du nesten høre palmesuset når kyllingen freser i pannen. Kokosmelken er nøkkelen til den autentiske smaken av Thailand.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 dl
Jasminris REMA 1000
1 pakke
Løvtynn kyllingfilet 300 g Solvinge
1 stk
Rødløk
2 stk
Rød paprika
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
2 stk
Gulrot
2 ss
Ingefær
1 stk
Rød chili
1 boks
Kokosmelk REMA 1000
1 stk
Sitron
2 fedd
Hvitløk
4 ss
Soyasaus Kikkoman
2 ss
Sweet Chilli Blue Dragon
2 ts
Sukker
2 ss
Raps- og olivenolje Ybarra

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt grønnsakene.

Trinn 2

Bland finhakket ingefær, chili og hvitløk med kokosmelk, sitronsaft, soyasaus, sweet chilli saus, sukker, salt og litt pepper.

Trinn 3

Varm woken og ha i olje. Stek kyllingen litt om gangen og legg den så over i sausen.

Trinn 4

Wok grønnsakene raskt.

Trinn 5

Legg kyllingen og sausen tilbake i woken, og la alt bli gjennomvarmt.

Trinn 6

Server med Jasminris.

Serveringsforslag

Tilsett gjerne 1 ss peanøttsmør i woksausen. Cashewnøtter passer perfekt til denne retten. Rist dem i en tørr panne og dryss over til slutt.