Thai Beef Salad

Tidsbruk 25 minutter
13 ingredienser
505 planlagt
Thai Beef Salad
Legg oppskrift
i handlelapp
Biffen mister ikke piffen selv om du lar salaten spille førstefiolin. I denne Thairetten topper kjøttet en grønn fristelse med masse smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
1 ss
Ingefær
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
1 stk
Agurk
2 stk
Vårløk
2 stk
Tomat
2 pose
Babyspinat 65 g
1 ss
Smør
1 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
4 ss
Soyasaus Kikkoman
1 ts
Brunt sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne, ha i smør og litt olje og fres kjøttet til det har fått fin farge. Skru ned varmen og stek videre 3-4 minutter på hver side. La kjøttet hvile mens du lager dressingen.

Trinn 2

Til dressingen blander du finhakket ingefær, chili, hvitløk, soyasaus, sukker og lime.

Trinn 3

Skjær agurk, vårløk og tomat i skiver.

Trinn 4

Bland babyspinaten og grønnsakene, anrett på tallerkener, ha kjøttet på toppen og dressingen over.

Serveringsforslag

Dryss gjerne ristede sesamfrø på toppen.