TexMex couscoussalat

Tidsbruk 25 minutter
16 ingredienser
172 planlagt
TexMex couscoussalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Chili, paprika, tomater, mais og spisskummen gjør dette til en ekstra smaksrik couscousvariant.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 g
Couscous
1 terning
Grønnsaksbuljong
3 ss
Presset limesaft
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Dijonsennep
2 stk
Sjalottløk
2 stk
Rød chili
1 stk
Gul paprika
4 stk
Tomater
1 boks
Maiskorn
1 ts
Malt spisskummen
100 g
Apetina mild
1 neve
Frisk koriander
6 ss
God olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Lag couscous etter anvisning på pakken med en terning kyllingbuljong i vannet. La couscousen kjøle ned til romtemperatur. Skyll evt. raskt i kaldt vann for å korte ned avkjølingstiden.

Trinn 2

Bland olivenolje, limesaft, finhakket hvitløk og dijonsennep i en liten bolle. Rør godt sammen.

Trinn 3

Rens og finhakk sjalottløk, chili og gul paprika. Grovhakk tomatene. Hell væsken av maisen. Bland det inn i couscousen sammen med spisskummen.

Trinn 4

Grovhakk fetaost og ha den på salaten. Hell over dressingen, og dryss over litt salt og nykvernet svart pepper.
Topp med frisk, hakket koriander før servering.

Passer godt til