Tex Mex Sliders med tomatsalsa

Tidsbruk 45 minutter
13 ingredienser
6 planlagt
Tex Mex Sliders med tomatsalsa
Legg oppskrift
i handlelapp
Partyburgeren! Her har du en veslevoksen juniorburger som garantert vil gjøre stor sommersuksess. Den "hemmelige" ingrediensen er rett og slett chips som legges på toppen under burgerbrødet. Knasende sprø og supersaftig grillfestmat!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Sliders

1,1 stk
Tex Mex Sliders, Nordfjord

Topp med

0,8 stk
Isberg salat
0,8 stk
Hvitløksmajones, eller vanlig majones
0,8 pose
Potetgull

Grillet chunky tomatsalsa

2,3 stk
Plommetomater
0,4 stk
Gul paprika
0,4 stk
Løk
3 skive
Jalapeños
2,3 ss
Tomatsalsa
1,5 ss
Finhakket frisk koriander
0,8 stk
Lime, saft
0,8 klype
Salt

Slidersbrød

1,1 pose
Slidersbrød

Slik gjør du

Trinn 1

Miniburgerene er ferdig varmebehandlet. De skal kun varmes opp på grillen.

Tips og råd:

Trinn 2

Grillet chunky tomatsalsa: Grill og grovhakk tomater, paprika og løk. Finhakk jalapeño-skivene. Bland alt i en bolle sammen med tomatsalsa og finhakket frisk koriander. Smak til med presset lime og salt. La salsaen stå i 30 minutter før den serveres.

Trinn 3

Varm slidersbrød på begge sider på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid. Monter burgere med tomatsalsa, salat, majones og potetgull og server!

Prøv også