Tex Mex sliders i tortillawraps

Tidsbruk 40 minutter
8 ingredienser
208 planlagt
Tex Mex sliders i tortillawraps
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
<p>Her serverer du Tex Mex-utgaven av sommerens store, lille burgerfavoritt &ndash; slideren. Legg dem p&aring; lefsene sammen med bakt aubergine, l&oslash;k og paprika, og&hellip; wrap it up!</p>

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Tex Mex slider
1 pose
Tortillas
1 stk
Løk
1 stk
Aubergine
1 stk
Rød paprika
1,3 dl
Solsikkeolje
1 ss
Hvitvinseddik
1 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Bak auberginen hel i ovn ved 190°C i 15-20 min. Stikk noen hull i skallet på auberginen først så den ikke sprekker når den bakes. Kutt løk og paprika i båter, bland med litt solsikkeolje, salt og kajennepepper. Bak det i ovn sammen med auberginen i 10-15 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Del auberginen i to. Skrap ut innmaten med en skje og legg innmaten i et litermål.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett solsikkeolje (1 dl per aubergine), hvitvinseddik, salt og kajennepepper. Kjør alt sammen til en fin puré med stavmikser.

Trinn 5

Trinn 5

Del tortillasene i to, legg en slider midt på hver halvdel, topp med bakt paprika og løk og pakk inn. Sett dem i ovnen ved 190°C i ca. 5 minutter. Server Tex Mex wraps med auberginesalsa.

Serveringsforslag

Server med frisk lime og vårløk.