Tex Mex kyllingsuppe

Tidsbruk 30 minutter
13 ingredienser
560 planlagt
Tex Mex kyllingsuppe
Legg oppskrift
i handlelapp
På langt nær alle sommerkvelder er solrike og varme, dessverre – denne deilige suppen varmer heldigvis godt, uansett vær og vind.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kyllingkjøttdeig 400 g Solvinge
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
2 stk
Tomat
1 boks
Kokosmelk REMA 1000
1 pakke
Tortillas 6 stk REMA 1000
3 dl
Middagsris REMA 1000
1 boks
Kidneybønner REMA 1000
1 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
7 dl
Hønsebuljong
1 ss
Maizena Majsstivelse
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris. Stek kyllingkjøttdeig sammen med grovhakket løk og finhakket hvitløk i litt olje. Kutt paprika i biter, ha det i pannen og stek videre i noen minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i buljong og kokosmelk, kok opp og la det småkoke i ca 15 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Bland maizena i litt kaldt vann og jevn suppen. Tilsett biter av tomat og kidneybønner rett før servering. Smak til med salt og kajennepepper. Rist tortillas i litt olje i en varm panne. Server suppen med ris og tortillas.