Tex Mex kyllingklubber med kålsalat

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
212 planlagt
Tex Mex kyllingklubber med kålsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Tex Mex-kylling med chunky kålsalat for de aller travleste dagene. Klubbene varmes i ovnen imens risen koker – ferdig på få strakser.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kyllingklubber Tex Mex 900 g Solvinge
150 g
Hodekål
1 stk
Rødløk
1 stk
Gulrot
4 dl
Yoghurt naturell Tine
1 stk
Lime
4 dl
Middagsris REMA 1000
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Varm opp kyllingklubbene ved 180°C i ca 10 min.

Trinn 2

Trinn 2

Finstrimle kål og rødløk, finhakk hvitløk og høvle gulrot.

Trinn 3

Trinn 3

Vend inn yoghurt og smak til med salt, pepper og limesaft. Server med kokt ris.

Serveringsforslag

Server gjerne med tomatsalsa og grillet mais.