Tex Mex kyllingklubber med avokadodipp

Tidsbruk 60 minutter
8 ingredienser
418 planlagt
Tex Mex kyllingklubber med avokadodipp
Legg oppskrift
i handlelapp
<p>Rustikk estetikk og gode smakskombinasjoner. Det enkle er ofte veldig godt, spesielt n&aring;r middagen lages med noen f&aring;, gode ingredienser som smaker fabelaktig sammen.</p>

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Texmex lårmix av kylling
1 pakke
Tortillas, 6 stk, REMA 1000
1 boks
Fraîche, 250 g, Vita hjertego’
1 pakke
Avokado 2-pk
1 stk
Lime
3 dl
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Kajennepepper tørr, Toro

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Varm opp kyllingklubbene ved 180°C i 10-15 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Avokadodipp: Knus avokadoene grovt.

Trinn 3

Trinn 3

Vend inn crème fraîche og smak til med finhakket hvitløk, limesaft, salt og kajennepepper.

Trinn 4

Trinn 4

Kutt tortillaene i trekanter. Varm opp solsikkeolje i en dyp jerngryte til ca. 170°C. Fritér tortillastykkene til de er gylne og sprø. Legg dem på kjøkkenpapir så oljen får renne av. Server kyllingklubbene med fritert tortillas og avokadodipp.

Serveringsforslag

Her kan en bruke alt av dipper etter ønske og behov. Ha gjerne koriander på toppen.