Teriyakibiff med salat og karriyoghurt

Tidsbruk 40 minutter
15 ingredienser
140 planlagt
Teriyakibiff med salat og karriyoghurt
Legg oppskrift
i handlelapp
På karritur til Japan. Teriyaki er en teknikk hvor råvaren, fisk eller kjøtt, er stekt eller grillet i soyasaus. Denne biffretten med frisk karriyoghurt blir garantert en gjenganger på middagsbordet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 g
Mørbradbiff ca 200 g Nordfjord
1 stk
Rødløk
1 pakke
Hjertesalat
500 g
Poteter
1 stk
Appelsin
1 stk
Lime
1 ss
Ingefær
1 potte
Koriander
2 dl
Yoghurt naturell Tine
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
1 ts
Maizena Majsstivelse
1 ss
Akasie honning
1 dl
Soyasaus Kikkoman
1 ts
Karri
1 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene. Skjær mørbradbiffene på skrå i tynne skiver. Kok opp soyasaus, appelsinsaft, ingefær og honning.

Trinn 2

Trinn 2

Jevn sausen med maizena utrørt i litt kaldt vann. Vend mørbradskivene i sausen.

Trinn 3

Trinn 3

Ha yoghurt i en bolle og smak til med karri, salt, kajennepepper og lime.

Trinn 4

Trinn 4

Skjær de kokte potetene i biter, riv salaten, skjær rødløken i smale båter og grovhakk koriander. Bland sammen.

Trinn 5

Trinn 5

Stek kjøttet raskt i solsikkeolje på høy varme på begge sider og hell resten av sausen over. Server kjøttet på salaten og topp med karridressingen.