Teriyaki chicken

Tidsbruk 25 minutter
8 ingredienser
416 planlagt
Teriyaki chicken
Legg oppskrift
i handlelapp
Teriyaki er en japansk stekemetode som går ut på at man pensler fisk eller kjøtt med en saus mens man steker. Her er snarveien til smaken av teriyaki!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Jasminris

Grønnsaker

1 stk
Squash
2 stk
Gulrøtter
1 stk
Rød chili
2 ss
Olje

Kylling

500 g
Kylling lårfilet
2 ss
Olje

Saus

1 pose
Teriyaki woksauce

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 2

Skjær kyllingen i passe store biter.

Trinn 3

Kutt squash i halve skiver og gulrøtter i tynne skiver. Varm opp en wok eller dyp stekepanne og ha i olje. Rørestek grønnsakene til de er så vidt møre. Sett til side på en tallerken.

Trinn 4

Stek så kyllingbitene i litt olje i varm wok til de er gylne. Ha i de wokkede grønnsakene, finhakket chili og rørestek raskt før du tilsetter Teriyaki Wok Sauce. La alt bli gjennomvarmt og server med kokt jasminris.