Tagliatelle med scampi

Tidsbruk 20 minutter
8 ingredienser
1080 planlagt
Tagliatelle med scampi
Legg oppskrift
i handlelapp
Pasta med scampi er et kjempegodt alternativ til de kjøttbaserte rettene. Bare husk – italienerne bruker aldri parmesan på fisk- og skalldyrspasta!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Tagliatelle Egg Barilla
1 pose
Rå scampi frosne 500g Godehav
3 dl
Crème fraîche Tine
1 stk
Sitron
1 potte
Kruspersille, liten
4 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin og skrell scampi. Kok tagliatelle al dente i lettsaltet vann. Hell av vannet.

Trinn 2

Trinn 2

Stek scampi i en stor panne med litt olje, ha i finhakket hvitløk og kajennepepper og la det surre litt.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett crème fraîche og kok opp.

Trinn 4

Trinn 4

Vask sitronen(e) og rasp skallet opp i sausen og smak til med salt og sitronsaft.

Trinn 5

Trinn 5

Ha pastaen over i pannen med scampi.

Trinn 6

Trinn 6

Bland godt, smak til med salt og server med masse hakket frisk persille. Du kan godt bytte ut crème fraîche med matfløte.