Tagliatelle med krabbesaus, squash og estragon

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
403 planlagt
Tagliatelle med krabbesaus, squash og estragon
Legg oppskrift
i handlelapp
En fantastisk smakfull sjømatpasta som du lager på 15 minutter!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Squash
2 dl
Fløte
2 ss
Sitronsaft
1 ts
Kajennepepper
0,5 dl
Frisk hakket Estragon
2 stk
Krabbeskjell
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Løk
400 g
Fersk tagliatelle eller annen fersk pasta
2 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok fersk tagliatelle i rikelig med vann tilsatt 1 ss salt pr. liter vann til al dente (ca. 3 minutter). Hell av vannet.

Trinn 2

Mens pastavannet koker; fres hakket løk og finhakket hvitløk i olivenolje i 2 minutter. Tilsett renset krabbekjøtt, hakket estragon, kajennepepper, sitronsaft, fløte og squash kuttet i terninger. Kok opp.

Trinn 3

Smak til med salt og nykvernet pepper. Vend inn den nykokte tagliatellen og server.