Tagliatelle med kjøttpølse og spinat

Tidsbruk 25 minutter
11 ingredienser
467 planlagt
Tagliatelle med kjøttpølse og spinat
Legg oppskrift
i handlelapp
Erter, kjøttpølse og fløte gjør dette til en fornorsket utgave av en klassisk pasta carbonara.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Tagliatelle

250 g
Fersk tagliatelle, fullkorn

Erter

200 g
Frosne erter

Kjøttpølse

2 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
450 g
Mager kjøttpølse
200 g
Spinat, uvasket
1 dl
Matfløte
0,5 stk
Sitron
2 ss
Olje

Tilsett

1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta som anvist på pakken. Ha i ertene de siste fire minuttene.

Trinn 2

Imens, varm olje eller smør i en panne. Stek finhakket hvitløk og chili og pølse i biter på høy varme i 3 minutter. Ha deretter i grovhakket spinat og fløte og stek videre ca. 4-5 minutter.

Trinn 3

Hell vannet av pastaen og bland med pølseblandingen. Press over sitronsaft. Tilsett salt og grovmalt svart pepper.

Serveringsforslag

Retten blir ekstra god med fennikel og litt revet parmesan.