Tagliatelle med Hubbard kyllingkjøttboller, bakte cherrytomater og basilikumolje

16 ingredienser
1563 planlagt
Tagliatelle med Hubbard kyllingkjøttboller, bakte cherrytomater og basilikumolje
Legg oppskrift
i handlelapp
Det er basilikumoljen som setter prikken over i-en på folkefavoritten pasta og kjøttboller. Kjøttboller av kylling gjør denne retten hakket lettere.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Tagliatelle med Hubbard kyllingkjøttboller

400 g
Kyllingkjøttdeig
0,5 stk
Gul løk, finhakket
1 fedd
Hvitløk, finhakket
1 stk
Egg
2 ss
Bladpersille, finhakket
1 ss
Maisena
1 kurv
Cherrytomat
0,5 pakke
Tagliatelle, fersk eller tørket i passende mengde
3 ss
Basilikum, finhakket
1 ss
Sitronsaft
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Olivenolje
1 dl
Kaldpresset olivenolje
1 klype
Salt

Hubbard kyllingtacos

1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 150C, ha cherrytomatene i en ildfast form og sprinkle over olivenolje. Bak de i ca. 20 minutter.

Trinn 2

Bland sammen ingrediensene til kyllingkjøttbollene, form små boller med en skje, og stek de i panne til de er gjennomstekte.

Trinn 3

Kok tagliatelle som anvist på pakken, sil av og bland inn basilikum, olje, sitronsaft salt og pepper. Dander kjøttboller og tomater over, og server parmesan til.

Tips

Ønskes du en annen smak på kyllingkjøttbollene kan persille byttes ut med en annen urt, f.eks. oregano eller timian. Tørkede urter fungerer også bra, gå da ned i mengde til 2 ts istedenfor ss.