Tagliatelle al ragu

Tidsbruk 60 minutter
7 ingredienser
174 planlagt
Tagliatelle al ragu
Legg oppskrift
i handlelapp
Ingen sak å lage tagliatelle til fire! Ragu er navnet på de kjøttbaserte pastasausene og den brede tagliatellen er perfekt til dette formålet. Den får med mengder av god ragu og mye smak til en hver munnfull.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Kvernet deig av storfe og svin
500 g
Tagliatelle Egg Gul, 500 g, Barilla
1 boks
Hakkede tomater 400g, REMA 1000
0,5 pakke
Stangselleri
1 stk
Løk, 4-pk
1 stk
Gulrot
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Finhakk alle grønnsakene og stek dem blanke i en panne med olivenolje.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett kjøttdeigen og stek sammen med grønnsakene før du tilsetter tomatene.

Trinn 3

Trinn 3

Kok opp og la sausen småkoke, gjerne opptil en time. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Kok tagliatelle etter anvisning på pakken i rikelig med saltet vann. Hell av vannet og bland pastaen godt med raguen. Server med revet parmesan.

Serveringsforslag

Kok gjerne sausen med en skvett rødvin og et laubærblad.