Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Tagliata

Tidsbruk 25 minutter
17 ingredienser
50 planlagt
Tagliata
Klikk og dra
til kalenderen
Ekte italiensk biffsnadder! Minner om carpaccio, men her er kjøttet stekt i kantene, skåret litt tykkere og dermed saftigere.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Bakte grønnsaker

2 stk
Paprika
400 g
Poteter
3 fedd
Hvitløk
0,5 dl
Olivenolje
1 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Salat

1 pakke
Ruccula
30 g
Parmesan
2 ss
Sitron, saft
0,5 dl
Olivenolje

Kjøtt

1 ss
Timian, hakket
1 ss
Rosmarin, hakket
2 fedd
Hvitløk
600 g
Entrecôte eller ytrefilet av storfe
1 ts
Salt
1 ts
Grovkvernet pepper
2 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 200 °C varmluft. Skjær paprika og poteter i skiver og bland med olivenolje, finhakket hvitløk, salt og nykvernet pepper. Legg grønnsakene på et stekebrett og bak i 15 minutter.

Trinn 2

Mens grønnsakene bakes, steker du biffene. Tørk kjøttet med kjøkkenpapir. Bland sammen salt, grovkvernet pepper, hakket hvitløk, hakket timian og rosmarin og olivenolje. Vend kjøttet i marinaden.

Trinn 3

Varm en stekepanne på medium til sterk varme og stek kjøttet 2-3 minutter på hver side. Ta dem ut av pannen og la dem hvile i 10 minutter. Legg de bakte grønnsakene på et serveringsfat og vend inn ruccula.

Trinn 4

Skjær kjøttet i ca. 1/2 cm tykke skiver og anrett på salaten. Drypp over kjøttkraft fra stekingen, olivenolje og presset sitron. Topp med høvlet parmesan.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender