Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Tagliata

Tidsbruk 25 minutter
17 ingredienser
366 planlagt
Tagliata
Legg oppskrift
i handlelapp
Ekte italiensk biffsnadder! Minner om carpaccio, men her er kjøttet stekt i kantene, skåret litt tykkere og dermed saftigere.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Bakte grønnsaker

2 stk
Paprika
400 g
Poteter
3 fedd
Hvitløk
0,5 dl
Olivenolje
1 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Salat

1 pakke
Ruccula
30 g
Parmesan
2 ss
Sitron, saft
0,5 dl
Olivenolje

Kjøtt

1 ss
Timian, hakket
1 ss
Rosmarin, hakket
2 fedd
Hvitløk
600 g
Entrecôte eller ytrefilet av storfe
1 ts
Salt
1 ts
Grovkvernet pepper
2 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 200 °C varmluft. Skjær paprika og poteter i skiver og bland med olivenolje, finhakket hvitløk, salt og nykvernet pepper. Legg grønnsakene på et stekebrett og bak i 15 minutter.

Trinn 2

Mens grønnsakene bakes, steker du biffene. Tørk kjøttet med kjøkkenpapir. Bland sammen salt, grovkvernet pepper, hakket hvitløk, hakket timian og rosmarin og olivenolje. Vend kjøttet i marinaden.

Trinn 3

Varm en stekepanne på medium til sterk varme og stek kjøttet 2-3 minutter på hver side. Ta dem ut av pannen og la dem hvile i 10 minutter. Legg de bakte grønnsakene på et serveringsfat og vend inn ruccula.

Trinn 4

Skjær kjøttet i ca. 1/2 cm tykke skiver og anrett på salaten. Drypp over kjøttkraft fra stekingen, olivenolje og presset sitron. Topp med høvlet parmesan.