Tacosalat

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
1415 planlagt
Tacosalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Mange forbinder taco med usunn kosemat, men sannheten er at taco kan være et sunt middagsalternativ som kan spises med god samvittighet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Salat

1 stk
Isbergsalat
1 pose
Sukkererter
2 stk
Tomat
1 stk
Avokado
1 boks
Kidneybønner
1 pakke
Kyllingfilet

Dressing

1 stk
Lime
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Kajennepepper
1 ts
Spisskummen
5 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Bland dressingen og la den stå å trekke.

Trinn 2

Skjær kjøttet i tynne skiver og stek det i varm panne med litt olje. Krydre med salt og pepper.

Trinn 3

Kutt salaten og legg den på et stort fat sammen med kidneybønnene. Kutt tomater, sukkererter og avokado i biter og legg over. Ha kjøttet på toppen. Hell dressingen over og server.

Serveringsforslag

Den særegne «tacosmaken» kommer fra spisskummen. Hvis du ikke liker den så godt, kan du bruke mer kajennepepper istedenfor.