Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Tacos Al Carbon med garlic rice

Tidsbruk 45 Minutter
23 Ingredienser
92 Planlagt
Tacos Al Carbon med garlic rice
Klikk og dra
til kalenderen
Bruk myke maistortillas – spis tacos som de gjør i Mexico!

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

Tacos Al Carbon

1 pakke
Strimlet biff
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Grønn paprika
2 ts
Spice Mix kjøtt
1 dl
Øl
1 pakke
Mexican Tortillas
1 stk
Lime
1 boks
Salsa Piccante
1 neve
Hakket koriander
2 ss
Olje

Crema

1 boks
Rømme
0,5 stk
Presset lim, og skall
1 klype
Salt

Grønn salat

1 pakke
Hjertesalat

Garlic rice

1 stk
Liten løk
6 fedd
Hvitløk
3 dl
Middagsris
1 stk
Lime
6 ss
Finhakket persille
2 ss
Olje
6 dl
Vann
1 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Garlic rice: Finhakk løk og hvitløk og stek i olje i ca. 1 minutt på middels varme. Ha i risen og stek videre i ca.1 minutt under omrøring. Tilsett vann og salt og kok opp. Reduser varmen, sett på lokk og kok til risen er mør. Smak til med presset lime og vend inn hakket persille før servering.

Trinn 2

Stek strimlet biff i olje i en stor stekepanne og sett til side. Kutt løk og paprika i strimler. Ha litt mer olje i pannen og stek løk og paprika til det er mykt og blankt. Ha kjøttet tilbake i pannen og dryss over krydderet.

Trinn 3

Stek i ca. 1/2 minutt til. Tilsett øl, kok opp, skru ned varmen til det småkoker og reduser til ølet er nesten helt kokt inn. Varm tortillas etter anvisning på pakken.

Trinn 4

Bland ingrediensene til crema. Fordel kjøttblandingen i tortillas. Press over litt lime og topp med Jalapeño salsa, Crema og hakket frisk koriander. Server Tacos al Carbon med Garlic Rice og en grønn salat ved siden av.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Tilbehør
Tilbehør
Dra ned i kalender