Tacopizza med salsa og nachos 

3.0 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
435 planlagt
Tacopizza med salsa og nachos 
Legg oppskrift
i handlelapp
Det aller beste fra to verdener: pizza og taco. Bruk gjerne restene fra fredagstacoen, eller lag tacopizza fra bunn.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Ferdig pizzadeig
2
Tacosalsa
1
Nachos
400 g
Kjøttdeig
1
Tacokrydder
1
Mais
1 stk
Paprika
250 g
Pizzaost
1 stk
Chili (etter ønske)
0.5 stk
Lettrømme

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 250 grader. Gjennomstek kjøttdeigen i en stekepanne, og krydre med tacokrydder som anvist på pakken.

Trinn 2

Rull ut pizzadeigen (eller lag egen, se oppskrift under) og smør salsa utover. Fordel kjøttdeig, mais og paprika på bunnen, og topp med ost.

Trinn 3

Stek i ovnen til bunnen er sprø og osten er gylden. Strø nachochips over og server med rømme ved siden av.

TIPS!

Denne oppskriften kan enkelt gjøres vegetar ved å bruke en plantebasert kjøttdeig. Se utvalget av kjøtterstatninger i din REMA 1000-butikk.